Arefe gününde Kargolar açık mı 2024 Arife kargolar çalışıyor mu 2024

Arefe gününde Kargolar açık mı 2024 Arife kargolar çalışıyor mu 2024
Arefe günü kargoların çalışma durumu, online alışveriş yapanlar ve kargo iadesi yapacak olanlar tarafından merak ediliyor. 15 Haziran 2024 Arefe günü PTT, Yurtiçi, MNG, ve Sürat Kargo'nun açık olup olmadığı detayları şöyle.

15 Haziran 2024 Arefe günü PTT Yurtiçi MNG Sürat Kargo ve diğer kargo şirketlerinin çalışma durumları online alışveriş yapanlar ve kargo iadesi yapacak olanlar tarafından merak ediliyor. Resmi tatillerde ve Pazar günleri çalışmayan bu kargo firmalarının Arefe günü yarım gün çalışması bekleniyor.

Bayram süresince ise kargolar kapalı olacak. 15 Haziran Cumartesi günü kargo dağıtımı yapılıp yapılmadığı hakkında en güncel bilgiye kargo müşteri hizmetleri aracılığıyla ulaşılabilir. 15 Haziran 2024 Arefe günü PTT Yurtiçi MNG Sürat Kargo gibi kargo şirketlerinin çalışma durumuyla ilgili sorular online alışveriş yapanlar ve kargo iadesi yapacaklar tarafından merak ediliyor.

Bayram günleri resmi tatil olduğu için kamu kurumları ve özel sektördeki bazı iş yerlerinin çalışma saatleri değişebiliyor. Arefe günü kargo şirketlerinin yarım gün çalışması bekleniyor fakat tam bilgi için kargo müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilir. Bayram süresince kargo şirketleri kapalı olacak ve resmi tatillerde çalışmayacaklar. Kargo firmaları Bayram sonrası ise 20 Haziran 2024 günü iş başı yapacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.