Artık durma noktasına geldi Sıkı önlemler Yolda

Artık durma noktasına geldi Sıkı önlemler Yolda
Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğun trafik yaşanan o ana hatları bağlayan yolda bambaşka bir yoğunluk hakim ve insanlar çileden çıkmış durumda. Kara yolunun önemli geçiş noktalarından biri olan belirtilen o yolda trafik denetimleri artırıldı işte detaylar.

Kurban Bayramı tatili nedeniyle yoğunlaşan Ankara-Samsun kara yolunda özellikle Amasya'nın Merzifon ilçesinde trafik durma noktasına geldi. Merzifon Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri araç sürücüleri ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaparken trafik kontrollerini de gerçekleştiriyor.

Ekipler sürücü ve yolculara trafik kurallarına uyma emniyet kemeri kullanımı hız limitlerine dikkat etme araç takip mesafesini koruma ve sürüş esnasında cep telefonu kullanmama konularında bilgilendirme yapıyor. Trafik akışını kesintiye uğratmadan sağlamak amacıyla ekipler yoğun çaba harcıyor.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaparken rutin trafik kontrollerini de gerçekleştiriyor.

Ekipler vatandaşlara trafik kurallarına uyma emniyet kemeri kullanma hız limitlerine riayet etme araç takip mesafesini koruma ve sürüş sırasında cep telefonu kullanmama konularında bilgilendirmelerde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.