Bakan GÖKTAŞ bildirdi ENGELLİ - YAŞLI Aylıkları Hesaplarda

Bakan GÖKTAŞ bildirdi ENGELLİ - YAŞLI Aylıkları Hesaplarda
Bakan GÖKTAŞ yaptığı yeni açıklamayla vatandaşın Engelli ve Yaşlılık aylıklarının hesaplara aktarıldığını bildirmiştir işte konuyla ilgili gelişen detaylar şöyledir.

Bakan Göktaş yaptığı yeni açıklamayla vatandaşların Engelli ve Yaşlılık aylıklarının hesaplara yatırıldığı hakkında demeç vermiştir. Bakan aynı zamanda konuyla ilgili diğer gereken açıklamaları da bizzat yapmıştır ve işte detaylar şu şekilde şekillenmiştir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş İzmir programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde Temmuz ayına ilişkin 27 milyar lira yaşlı ve 21 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 48 milyar lira tutarındaki ödemelerin hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandığını duyurdu. Buca Sosyal Dayanışma Merkezi'nin açılışında konuşan Bakan Göktaş Roman vatandaşlara yönelik projeler ve kadınların kişisel gelişimlerini destekleyen eğitim programlarından bahsetti.

Sosyal dayanışma merkezlerinin sağladığı hizmetlerle kadınların ve çocukların sosyoekonomik hayatlarına katkı sağlandığını vurguladı. Bakan Göktaş bu merkezlerin ülkeye örnek teşkil ettiğini ve vatandaşların taleplerine daha hızlı cevap verebilmek için çalışmalara devam ettiklerini belirtti. İzmir Valisi Süleyman Elban ise yeni açılan merkezi övdü ve bu tür merkezlerin bölgeye faydalı olmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.