Banka Coştu 150 Milyarlık Eşsiz Kredi EMEKLİLERE

Banka Coştu 150 Milyarlık Eşsiz Kredi EMEKLİLERE
Emeklilerin paraya sıkıştığı zaman hınzır gibi yetişen bir para için banka işe el attı ve bu muhteşem güzellikte krediyi emekli vatandaşların hizmetine sundu işte detaylar.

İşte emeklilere yönelik bankanın almış olduğu o muazzam kredi ve detayları. Garanti Bankası BBVA tüm emeklilerin güzel bir hayat hak ettiği düşüncesiyle yola çıkarak muazzam bir kredi olayına imza atmıştır. Temmuz 2024 itibariyle o mutluluk verici kredi olayı için de banka kapılarını sonuna kadar aralamıştır. Tek yapılması gereken ise bu bankaya gelip ilgili konu gereği bilgi almak olacaktır.

Emeklilere yönelik büyük müjde geldi: Garanti BBVA, yalnızca emekli müşterilerine özel 150 bin TL kredi imkanı sunuyor! 07 Temmuz 2024 tarihinde duyurulan bu kampanya, cazip faiz oranları ve uygun geri ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. Emekliler bu krediyle borçlarını kapatabilir, ev tadilatı yapabilir veya diğer ihtiyaçlarını karşılayabilirler. Kampanya kapsamında bu muhteşem kredi emekli vatandaşlara kapılarını sonuna kadar araladı. Başvurular kimlik, emekli maaş belgesi ve gelir belgesi ile şubelerden, internet ve mobil bankacılıktan ya da telefon bankacılığı üzerinden kolayca yapılabiliyor. Kredi notu ve gelir durumu değerlendirmesi sırasında düşük FİNDEKS puanı olanlar bu fırsattan faydalanamayabilir. Kredi notu bu durumda biraz önem taşıyabilir bunu kontrol etmek için Findeks raporunuzu ilgili adresten girip bakabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.