BANKA Kimlikle gel 88.000 Bin Hazır parayı al

BANKA Kimlikle gel 88.000 Bin Hazır parayı al
Banka yeni duyuru ile tam 88 bin Türk lirası ödemeden söz etti ve kişilerin kimlik bilgisiyle bankaya gelip danışmasının yeterli olduğunu belirtti işte detaylar.

Ziraat Bankası, müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla banka hesabı sahiplerine 88.000 TL ödeme yapacağını duyurdu. Banka müşteri memnuniyetini baz alıp bu güzel başlangıç adımını atmıştır.

Ödeme almak isteyen müşterilerin TC Kimlik bilgileriyle başvuru yapması gerekmektedir. Müşteriler bu güzel hizmetten son derece memnun şekilde bu kampanyaya iştirak etmeye başlamıştır.

Başvurular Ziraat Bankası şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden yapılabilir. Bu ödemeyi almak isteyen ise yapması gerekenin basit olduğunu bilmesi gerekir belirtildiği gibi işlemler sonrası para hesabınızdadır.

Başvuru sürecinde TC Kimlik fotokopisi, gelir belgesi ve varsa kefil bilgileri gibi gerekli belgeler hazırlanmalıdır. Başvuru için bu gerekli adımları attıktan sonra banka beklediğiniz tutarı sizin de IBAN bilginize göndermiş olacaktır.

Ziraat Bankası, kredi başvurularını finansal geçmiş, gelir düzeyi ve kredi notu gibi faktörleri değerlendirerek inceleyecek ve uygun bulunan başvuruları onaylayarak krediyi kullanıma sunacağı bilinmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.