Bankadan 7’den 70’e süper gelecek Kredi

Bankadan 7’den 70’e süper gelecek Kredi
Banka sınırları aştı kartları açık oynuyor ve müşterisinin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek altın değerinde bir krediden söz ediyor işte o güzel krediye ilişkin detaylar.

Banka müşterisinin tüm ihtiyaçlarını çözüme kavuşturacak süper bir krediden söz ediyor Vakıfbank böylesi mükemmel bir çözümü müşterisine sunduğu için mutlu aynı şekilde müşterilerde durumdan hayli memnun gibi görünüyor işte bu eşsiz kredinin detayları şu şekilde gelişiyor.

Vakıfbank belediye çalışanlarına özel olarak sunduğu 100.000 TL kredi kampanyası ile maddi destek sağlıyor. Bu kampanya belediye çalışanlarının finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanmış olup kolay başvuru süreci şartsız ve kefilsiz olması ile öne çıkıyor.

Başvurular Vakıfbank şubelerinden ya da dijital kanallardan yapılabiliyor. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenlerin belediye çalışanı olduklarını belgelemeleri yeterli. Vakıfbank bu kredi imkanıyla esnek ödeme koşulları ve cazip faiz oranları sunarak belediye çalışanlarının finansal yükünü hafifletmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.