Başvuruda Son Birkaç Gün! İŞKUR-GÖÇ İdaresi memur alımı yapacak

Başvuruda Son Birkaç Gün! İŞKUR-GÖÇ İdaresi memur alımı yapacak
 Yazar / Alanya Medya
Göç İdaresi İŞKUR iş birliğiyle memur alımları yapılacak fakat başvuruya yalnızca birkaç gün kaldı dikkat. İşte işe alımla ilgili genel özel detaylar şöyle gelişiyor.

Göç İdaresi Başkanlığı 6 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilen İl Göç Uzman Yardımcılığı Yeterlik Sınavı sonuçlarını açıkladı.

Adaylar sınav sonuçlarına ve boş il göç uzmanı kadrolarına ilişkin detaylara Göç İdaresi'nin resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirler.

Sınavda başarılı olan adaylar mevcut kadroları dışında en fazla on il tercihi yapabilecek ve tercih ettikleri iller için atamalar sınav puanlarına göre öncelik sırasıyla gerçekleştirilecek.

Eşit puan durumunda ise fiili hizmet süresi üst öğrenim durumu yabancı dil puanı gibi kriterler dikkate alınacak.

Yerleşemeyen adaylar ise kura yöntemiyle atanacak ve mazereti kabul edilenler hariç olmak üzere adayların il tercihlerini 13 Ağustos 2024 tarihine kadar ilgili müdürlükler aracılığıyla bildirmeleri gerekmektedir.

Göç İdaresi daha fazla bilgi için adayları sosyal medya hesapları ve mobil uygulama üzerinden bilgilendireceklerini duyurdu.

Tercih Formu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.