Bayram tatilinde o memurlar göreve çağırılacak

Bayram tatilinde o memurlar göreve çağırılacak
Bayram tatilinin 9 gün olduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı yazıda tüm ülkeye duyurulmuştur. Buna göre memurlar 15 Haziran cuma gününden itibaren 9 gün boyunca sürecek tatile çıkacaklardır. Peki söz konusu tatilde hangi memurlar göreve çağırılacak?

Perşembe ve cuma günü yani 20 ve 21 Haziran tarihlerinde söz konusu Cumhurbaşkanlığı yazısı gereği her kurumda asgari düzeyde bir personelin bulunması gerekliliği üzerinde durulmaktadır.

Devlet dairelerinde göre yapan memurların izinleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan yazı gereği belirlenmiştir. Ancak belirtilen yazıda söz konusu izinlerle ilgili bir ibare de bulunmaktadır. Buna göre kurumlarda asgari düzeyde olmak üzere personel izin yapabilir.

Cumhurbaşkanı imzalı yazıda belirtilen bir ibare kurban bayramını bazı memurlar için 5 güne indirmektedir. 15 Haziran ertesi günü başlayacak olan Kurban Bayramı tatili kurban bayramının son günü olan 19 Haziran Çarşamba günü aslında sona ermektedir.

Buna göre kamu kurum ve kuruluşları tarafından belirlenen bazı memurlar 20 Haziran Perşembe günü ve 21 Haziran Cuma günü görevlerinin başında olacaklardır.

Alanya Medya/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.

1 Yorum