Bayramlaşma bitti İstanbul Dönüş yolunda kritik şu uyarıya dikkat

Bayramlaşma bitti İstanbul Dönüş yolunda kritik şu uyarıya dikkat
Bayramlaşma bitişi sonrası yola çıkan İstanbul insanı işte şu kurallara dikkat etmeli. Kurban Bayramı tatilinden dönen vatandaşlar yoğunluk sebebiyle Tekirdağ İstanbul kara yolunda ve Kırıkkale'deki kilit kavşakta trafik yoğunluğu dikkat etmeli işte diğer detaylar.

Kurban Bayramı tatilinin sona ermesiyle memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönen vatandaşlar nedeniyle Tekirdağ-İstanbul kara yolu ve Kırıkkale gibi önemli kavşak noktalarında yoğun trafik yaşanıyor. Tekirdağ-İstanbul kara yolunda özellikle Yenice Yeniçiftlik Beyazköy Üniversite ve Kumbağ mevkilerinde trafik yoğunluğu artarken polis ve jandarma ekipleri sürücüleri aşırı hız ve hatalı sollama konusunda uyarıyor.

43 ilin bağlantı noktası olan Kırıkkale'de de benzer bir yoğunluk yaşanıyor ve bazı kavşaklar geçici olarak trafiğe kapatıldı. Muğla'da tatilciler dönüş yolculuklarına başlayarak Fethiye Marmaris ve Menteşe'de trafik yoğunluğuna neden oldu.

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti ile D-100 kara yolunun Karabük kesiminde de yoğun trafik gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.