Bir Müjdeli haberde İŞBANK cephesinden

Bir Müjdeli haberde İŞBANK cephesinden
Müjde duyunca en güzel gelen şeyler arasında ve İş bankası müşterisinin yüzünü güldürmeyi daima güzel bir şekilde başarıyor ve işte detaylar.

İş Bankası'nın finansal kiralama iştiraki İş Finansal Kiralama A.Ş.'nin kredi notları uluslararası derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından 27 Haziran 2024 tarihinde güncellendi. Şirketin Uzun Vadeli Yerel Para notu B'den B+'e Ulusal Uzun Vadeli Notu ise A+(tur)'dan AA-(tur)'a yükseltildi.

Bu not artışları şirketin finansal yapısındaki olumlu gelişmeleri ve yönetimin finansal riskleri etkin bir şekilde yönetme yeteneğini yansıtmaktadır. Şirketin Uzun Vadeli Yabancı Para Notu B seviyesinde kalırken görünümü Pozitif olarak güncellenmiştir.

Kısa Vadeli Yabancı Para ve Yerel Para notları ise B seviyesinde kalmış hissedar destek notu B olarak belirlenmiştir bu da şirketin kısa vadeli yükümlülüklerini karşılama kapasitesinde olumlu bir tablo çizmektedir.

Fitch Ratings'in raporu İş Finansal Kiralama A.Ş.'nin mali sağlamlığını ve yatırımcı güvenini artırıcı önemli bir adım olarak değerlendirilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.