Birikmiş Devleşmiş Borçları silecek Özel Kredi

Birikmiş Devleşmiş Borçları silecek Özel Kredi
Banka o adımı yine attı ve güzel bir borç sildirecek kredi tasarlayarak banka müşterilerini müşteri olmayanı bile kendine çekmeyi başardı işte detaylar.

Garanti Bankası müşterilerinin borç yükünden kurtulmalarını sağlamak amacıyla 100.000 TL tutarında düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyasını duyurdu. Bu kampanya mevcut borçlarını tek bir çatı altında toplamak ve daha uygun faiz oranları ile geri ödeme yapmak isteyenler için ideal bir fırsat sunuyor.

Banka bunu her zaman yapıyor ve müşterinin ihtiyaçlarını adeta bir müneccim gibi tahmin ediyor. Başvurular Garanti Bankası şubeleri Garanti BBVA mobil uygulaması internet bankacılığı ve müşteri hizmetleri üzerinden kolayca yapılabiliyor.

Kampanyadan faydalanabilmek için TC vatandaşı olmak 18 yaşını doldurmuş olmak gelir belgesi sunabilmek ve olumlu bir kredi notuna sahip olmak gerekmektedir.

Bu cazip kampanya birden fazla bankaya borcu olanlar için büyük bir rahatlama sağlayacak ve maddi dengeyi yeniden kurma fırsatı sunacak. İşte böylesi güzel bir kredi fırsatı da kaçmaz diyoruz ve kendinize uygun olduğunu düşünüyorsanız vakit kaybetmemenizi öneririz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.