Bisiklete atladı Rotayı Portekiz üzerinden Çine çevirdi

Bisiklete atladı Rotayı Portekiz üzerinden Çine çevirdi
Mart ayında Portekiz’den bisikletle Çin’e gitmek için yola çıkan Çinli çift Türkiye’ye ulaştı. Türkiye'de insanların kendilerini sıcak karşıladığını ve çok cana yakın hissettiklerini belirttiler. 3 Mart’ta başlayan yolculuklarında 6 bin kilometre pedal çevirdiler işte detaylar.

Portekiz'den Çin'e bisikletle seyahat eden Çinli çift Panqi Xu ve Zhen Long Mart ayında başladıkları yolculuklarının 108. gününde Türkiye'ye ulaştılar. Bu süre zarfında Portekiz İspanya Fransa İtalya ve Yunanistan'ı geçerek yaklaşık 6 bin kilometre pedal çevirdiler.

Türkiye'den sonra Gürcistan Kazakistan ve son olarak Çin'e ulaşmayı planlayan çift seyahat boyunca birçok zorlukla karşılaştıklarını ancak deneyimlerin çok değerli olduğunu söyledi. Türkiye'de sıcak karşılandıklarını belirten çift insanların misafirperverliğinden ve cana yakınlığından etkilendiklerini ifade etti.

Türkiye'deki üçüncü günlerinde Gürcistan'a ardından Kazakistan'a ve son olarak Çin'e devam etmeyi planlayan çift yolculuklarının zor ve ilginç olduğunu ancak farklı kültürleri ve yaşam tarzlarını keşfetmek için heyecanlı olduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.