Biz uzaya gitsek orayı da kirletiriz dedirtti

Biz uzaya gitsek orayı da kirletiriz dedirtti
Bayram tatili sonrası Antalya’nın Alanya ilçesinde plajlar çöplüğe döndü. Milyonlarca tatilci Alanya’ya akın etti ve çadır kurmalarına izin verilmeyen vatandaşlar sahillerde ve otoparklarda geceyi geçirdi. Alanya Belediyesi zabıta ekipleri çevreye zarar verilmemesi için 24 saat görev yaptı işte detaylar.

Antalya’nın Alanya ilçesinde bayram tatili sonrası plajlar çöplüğe döndü.

Bayram tatilinde milyonlarca tatilci Alanya’ya akın etti ancak çadır kurmalarına izin verilmeyen vatandaşlar geceyi sahillerde ve otoparklarda geçirdi.

Alanya Belediyesi zabıta ekipleri çevreye zarar verilmemesi için 24 saat görev yaptı.

Zabıta ekiplerinin İncekum Halk Plajı ve çevresine çadır kurmalarına izin vermemesi üzerine vatandaşlar sahil ve araçlarında konakladı.

Tatilciler 40 derece sıcaklıkta açık alanda uyuyarak çevreyi çöp tarlasına çevirdi. Plaj işletmecisi Recep Erdoğan yaşanan kirliliğe tepki göstererek plajı temizledi ve görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Erdoğan tatil yapmanın herkesin hakkı olduğunu ancak çevreyi kirletmenin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’in "Alanya'yı dizayn edeceğiz Alanya'ya huzur getireceğiz" projesi kapsamında zabıta ekipleri görev başında olmasına rağmen tatilcilerin bıraktığı çöpler plajın temizlenmesini zorlaştırdı.

Erdoğan denize yakın çöpleri bile tek tek elleriyle toplayarak temizledi. Tatilcilerin geride bıraktığı çöpler tatil sonrası manzarayı üzücü hale getirdi ve plaj işletmecisinin sitemine neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.