Bonservissiz Gidiyor! Fenerbahçe'de Yeni Gelişme!

Bonservissiz Gidiyor! Fenerbahçe'de Yeni Gelişme!
 Yazar / Alanya Medya
Fenerbahçeli futbolcunun bonservissiz gitmesi söz konusu oldu. Bu durum şok etkisi yarattı işte ayrıntılar.

Fenerbahçe'de yaşanan son gelişmelere göre kulüp Jose Mourinho yönetiminde kadrosunu yenilerken bazı oyuncularla yollarını ayırma sürecine girmiş durumda. Özellikle bonservis geliri beklenen Miguel Crespo sürpriz bir şekilde takımdan ayrılmak üzere. Crespo sezon boyunca hiç resmi maçta forma giymedi ve Portekiz basınına göre Başakşehir ile anlaşarak 3 yıllık bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Başakşehir bu transfer için bonservis ödemek istemiyor ve Crespo'nun menajeri oyuncunun bonservisini almak için Fenerbahçe yönetimiyle görüşmelerde bulunacak. Bu gelişme Fenerbahçe’nin beklediği gelir hedeflerine ulaşamama riski taşıyor. Bu transfer sürecinde Fenerbahçe önemli oyuncularını kaybetme noktasında kadroda köklü değişiklikler yaparken teknik direktör Mourinho'nun planları doğrultusunda takımı yeniden şekillendiriyor.

Kulüp sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çekmişti; özellikle Çağlar Söyüncü ve Youssef En-Nesyri gibi isimlerle savunma ve hücum hattını güçlendirdi.

Mourinho'nun kadroda düşünmediği oyuncuların ayrılıkları kulübün bonservis geliri beklentilerini etkileyebilir. Crespo’nun ayrılığı bu süreçte Fenerbahçe'nin yaşadığı en dikkat çekici gelişmelerden biri olarak öne çıkıyor.

Kaynak - fotomaç

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.