Bugün Bankalar Eczaneler Açık Mı 20 Haziran 2024?

Bugün Bankalar Eczaneler Açık Mı 20 Haziran 2024?
Kurban Bayramı tatili bitti. Ancak 9 günük Kurban Bayramı tatili devam ediyor. Peki bugün 20 Haziran 2024 Perşembe günü bankalar açık mı? Eczaneler açık mı?

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Kurban Bayramı sona erdi. Ancak kamu kurum ve kuruluşları için verilen 2 günlük izin ile birlikte 9 günlük Kurban Bayramı tatili devam ediyor. Bu durum pek çok kişinin aklını karıştırdı. Bugün bankalar açık mı? Eczaneler açık mı 20 Haziran 2024?

Bugün Bankalar Açık Mı 20 Haziran 2024?

9 günlü Kurban Bayramı tatili, yapılan son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Kamu kurumlarına 2 günlük idari izin verildiği belirtildi. Peki bu durum bankaları etkileyecek mi?

Bankalar Borsa İstanbul ile birlikte hareket ediyor. Bununla birlikte Türkiye'nin kamu bankaları arasında yer alan VakıfBank, Ziraat Bankası ve HalkBank, iki günlük idari izinden yararlanmaya devam ederek kapalı olacak. Bu bankalar 24 Haziran 2024 Pazartesi günü mesai saati ile birlikte açılacaklar.

Ancak geri kalan bankaların tamamı 20 Haziran 2024 Perşembe günü açık olacak.

Bugün Eczaneler Açık Mı 20 Haziran 2024?

Eczaneler 9 günlük kurban bayramı tatilinden faydalanacak olan kamu kurumları arasında yer almıyorlar. 4.5 günlük resmi Kurban Bayramı tatilinden faydalanan eczanelerin, 20 Haziran 2024 Perşembe günü itibari ile iş başı yapmaları söz konusu. 4.5 günlük resmi Kurban Bayramı tatilinde ise sadece nöbetçi eczaneler hizmet veriyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.