Çeyizim olsun diyenler Banka o krediyi müjdeledi

Çeyizim olsun diyenler Banka o krediyi müjdeledi
Banka gelin çeyizi yapmak isteyenlerin önündeki engellerin bir bir açılması için bir girişimde bulunuyor işte detaylar.

Akbank evlenecek çiftler için 100.000 TL geri ödemesiz destek ve çeşitli ödüller sunan bir çeyiz kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında çekilişle Teknosa hediye çeki Philips Airfryer Xiaomi akıllı robot süpürge ve Dyson kablosuz süpürge gibi ödüller kazanılabilir. Akbank müşterileri mobil uygulama üzerinden katılarak QR kod ile para çekme ve fatura ödeme talimatı gibi işlemlerle ek çekiliş hakları kazanabilirler.

Kampanya 31 Temmuz'a kadar sürecek ve daha önce Akbank müşterisi olmayanlar 5 ek çekiliş hakkı elde edecekler. Banka 100.000 TL geri ödemesiz destek sunan bir çeyiz kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Akbank mobil uygulaması üzerinden "Akbank Mobil Çeyiz Çekilişi"ne katılan çiftler her işlemde bir çekiliş hakkı kazanıyor.

QR kod ile para çekme fatura ödeme talimatı gibi işlemlerle ek çekiliş hakları elde edebiliyor. Kampanyaya katılanlar Teknosa hediye çeki Philips Airfryer Xiaomi akıllı robot süpürge ve Dyson kablosuz süpürge gibi ödüllerden birini kazanma şansına sahip olacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.