Cumaya Türkiye'ye giriş yapacak her yeri esir alacak

Cumaya Türkiye'ye giriş yapacak her yeri esir alacak
Meteoroloji uzmanları Türkiye'yi cumartesi günü etkisi altına alacak önemli bir hava durumu hakkında bilgi verdi. Hava durumu etkisi cuma günü başlayacak.

Meteoroloji yaptığı paylaşımda Türkiye'de tatil öncesi yaşanacak sistem değişikliğinin vatandaşları sevindireceğini belirtti. Cuma günü Türkiye'ye giriş yapacak olan ve Cumartesi günü etkili olacak kuvvetli rüzgarların özellikle Marmara bölgesinde Pazar günü ise batı bölgelerinde çok etkili olacağını ifade etti.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Türkiye'de tatil öncesi yaşanacak sistem değişikliğinin vatandaşları sevindireceğini belirtti.

Cuma günü ülkeye gelecek olan bu kuvvetli rüzgarların Cumartesi günü Marmara bölgesinde Pazar günü ise batı bölgelerinde etkili olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.