Dev turist gemisi 845 yolcuyla giriş yaptı

Dev turist gemisi 845 yolcuyla giriş yaptı
O dev turist taşıyan gemi şehrimize demir attı ve şehir epey turistle baş başa kaldı işte detaylar.

Turizm açısından son derece önemli şehirler arasında yer alan bu şehrimizde neredeyse bu yıl on beş günde bir demirleyen o gemi devasa turist taşıyan gemi yine geldi yine ortalık coşku aldı başını gitti.

Turizm de adını altın harflerle yazdırmış şehir kurtuluş yıllarına da damgasını vurmuş Samsun şehrimiz neredeyse on beş günde bir Rus turist akınına uğramaya devam ediyor işte detaylar. Astoria Grande adlı dev turist gemisi 845 yolcusuyla birlikte Samsun'a demir attı ve bu sezon şehirdeki altıncı ziyaretini gerçekleştirdi. Gemideki Rus turistler Samsun'un doğal güzelliklerini tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme ve şehirde alışveriş yapma fırsatı buldu. Akşam saatlerinde Trabzon'a hareket edecek olan kruvaziyerin bu turizm sezonu boyunca Samsun'a toplamda 43 sefer daha yapması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.