Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatacak? TC no’suna göre ikramiye ödemesi…

Emekli bayram ikramiyesi hangi gün yatacak? TC no’suna göre ikramiye ödemesi…
Kurban Bayramı bu yıl 16 Haziran tarihinde başlayıp 19 Haziran tarihinde sona erecek. Her yıl olduğu gibi bu yılda devletin emeklilere bayram ikramiyesini kesintisiz şekilde yatırması bekleniyor. Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesabına geçecek ikramiye tutarı ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte merak edilenler

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu milyonları ilgilendiren bayram ikramiye dönemi geldi çattı. Kurban Bayramı öncesinde ikramiyelerin hesaba yatması bekleniyor. Bu yıl bayram ikramiyeleri hangi gün hesaba yatacak merak edildi.

Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyeleri bayram öncesindeki son hafta kesintisiz şekilde yatırılmıştı. Bu yıl 16 Haziran tarihine gelen Kurban Bayramı öncesinde de aynı işlemin uygulanması bekleniyor.

2024 Kurban Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bu hesaplamaya göre 3 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında tüm emeklilere ikramiyelerin yatırılması planlanıyor.

SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu milyonlarca kişi Haziran ayının ilk haftası emekli Bayram ikramiyesine kavuşacak. Yeni yılda yapılan zamla birlikte Ramazan Bayramında 3.000 TL olarak yatırılan ikramiyeler Kurban bayramında da 3.000 TL olarak hesaba yatacak. T.C kimlik numarasının son hanesine göre SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı mensubu vatandaşlar ikramiye ödemelerini hesabında bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.