Emekli Halk Kartta yeni gelişmeler...

Emekli Halk Kartta yeni gelişmeler...
Emeklilere yönelik çıkartılmış olan emekli halk kart uygulamasında yeni gelişmeler var işte detaylar.

CHP Başkanı Aydın ve Muğla Büyükşehir Belediyeleri tarafından düzenlenen deniz otobüsü seferleri açılış töreninde milli egemenlik vurgusu yaparak emeklilere yönelik yeni bir hizmet olan "Emekli Halk Kartını duyurmuştur. Bu kartla emekliler pazar kasap doğalgaz ve su faturası destekleri ile anlaşmalı marketlerde alışveriş ve belediye tesislerinde hizmet indirimlerinden yararlanabilecek.

Emekli Halk Kart bu destek ve indirimleri tek çatı altında toplayarak emeklilere sunulacak. Genel Başkanı Özgür Özel aynı zamanda katıldığı Didim-Turgutreis-Bodrum Deniz Otobüsü Seferi açılış töreninde emeklilere yönelik yeni bir hizmet olan Emekli Halk Kartının başlatılacağını duyurarak hizmetin açılımını yaptı.

Bu kart ile emeklilere pazar kasap doğalgaz su faturası destekleri anlaşmalı marketlerde alışveriş indirimleri ve belediye tesislerinde hizmet indirimleri gibi pek çok avantaj sağlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.