EMEKLİLER Banka yüz güldürecek 33.000 Binlik Kredi sundu

EMEKLİLER Banka yüz güldürecek 33.000 Binlik Kredi sundu
Banka son derece cömert bir teklifle geldi ve tüm emeklilere muazzam bir rakamla 33 bin gibi harika bir para miktarı ile avantaj sundu işte detaylar.

Garanti Bankası 7 Temmuz itibarıyla SSK emeklilerine özel yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya kapsamında emeklilere 33.000 TL’ye kadar düşük faiz oranları ve esnek ödeme planlarıyla kredi imkanı sunuluyor.

Emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamada büyük kolaylık sağlayacak bu fırsat emekliler arasında sevinç ve heyecan yarattı. Banka emekli vatandaşlar için olağan üstü bir fırsat sunmuş oldu.

Başvurular Garanti Bankası şubelerinden veya internet bankacılığı üzerinden kimlik emekli maaş ve ikametgah belgeleri ile kolayca yapılabiliyor.

Onaylanan krediler kısa sürede hesaplara aktarılırken banka müşteri hizmetleri de başvuru sürecinde destek sağlıyor. Emekli olup bu bankada şartları yerine getirip onayı veren mutlu sonu yakalamış olur.

Bu kredi imkanı emeklilerin maddi açıdan rahatlamalarını ve ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılamalarını sağlayacak. Emekliler için muazzam bir fırsat imza atan garanti bank bu konuda her zaman öncülüğünü de belli etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.