Emekliler o hizmet de artık Ücretsiz oldu

Emekliler o hizmet de artık Ücretsiz oldu
Banka emeklilere yönelik promosyon kampanyaları kapsamında maaşlarını bankasına taşıyan emekliler için yeni fırsatlar sunduğunu duyurdu peki bu konunun detayları nelerdir.

Banka SGK emeklilerine yönelik yeni bir promosyon kampanyası duyurdu. 28 Mart - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan veya ilk maaşını buradan alan emekliler 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon kazanabilecekler. Bu emekliler Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemeyecek çeşitli ayrıcalıklardan kolaylıkla yararlanabilecekler.

İş Bankası'nın yaygın şube ve bankamatikleri emekli maaşlarına kolay erişim imkânı sunarken internet ve mobil bankacılık üzerinden de işlemler gerçekleştirilebilecek ve bu güzel hizmet kulağa kesinlikle hoş geliyor diyebiliriz. Banka emekliler için sunduğu yeni promosyon fırsatlarını duyurdu.

28 Mart - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyan veya ilk emekli maaşını İş Bankası'ndan almak isteyen SGK emeklileri 12.000 TL’ye kadar nakit promosyon ödemesinden yararlanabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.