Emekliler o hizmet ücretsiz oldu Tek şart başvuru

Emekliler o hizmet ücretsiz oldu Tek şart başvuru
Antalya gibi turistik güzel bir bölgede emekliye daha güzel fırsatlar daha eşsiz yaşam şartları sunmak için bazı hizmetlerin ücretsiz hale getirilmesi gündemde işte detaylar.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Antalya İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde 2024 yılı Emekliler Yılı olarak ilan edildiği için şehirde yaşayan emeklilere yönelik ücretsiz geziler düzenlenecek. İlk gezi Kurşunlu Şelalesine yapıldı ve emekliler burada doğa yürüyüşü sohbet yemek gibi aktivitelerle keyifli bir gün geçirdiler.

Bu gezilere katılmak isteyen emeklilerin başvuru yapmaları gerekiyor. SGK İl Müdürü Ali Duru protokolün dayanışma ve paylaşma ilkeleri çerçevesinde esnaf ve sanatkarların daima yanında olacaklarını belirtti.

AESOB ve SGK arasında imzalanan protokol kapsamında emeklilere yönelik geziler düzenlenecek ve ilk gezi Kurşunlu Şelalesine yapıldı. Emekliler doğa yürüyüşü sohbet yemek ve eğlencenin tadını çıkardıkları bu gezi için başvuru yapmaları gerektiği belirtildi.

SGK Antalya İl Müdürü Ali Duru 2024'ün Emekliler Yılı ilan edilmesiyle bu iş birliğinin ahilik ilkelerine dayandığını ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.