Emeklisi Düşük olan Müjde geldi Şapkalar Göğe Fırlatılacak

Emeklisi Düşük olan Müjde geldi Şapkalar Göğe Fırlatılacak
Şapkayı göğe fırlatma vakti gelmiştir ey Emekli işte o güzel haberlerin yayılacağı zaman yakındır Zam yapılacağı bilgisi kulislerde geziniyor ve de işte zamlı maaşların oluşacağı o tarih işte detaylar.

Emekli son dönemde beklediğini almak için büyük umutlar içinde ve yapılabilecek bir refah iyileştirmesi bile çok harika mutluluklara sebebiyet verecektir işte tüm bunların ışığında emekli o son virajda ve beklenen zam haberini çok yakında almak istiyor işte detaylar.

AK Parti Grup Başkanı Güler 10 Temmuz 2024'te yapılan kapalı grup toplantısında emekli maaşlarının iyileştirilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda sadece 10 bin liranın altındaki en düşük emekli maaşlarına yönelik bir artışın planlandığını tüm emeklilerin maaşlarında genel bir iyileştirmenin ise söz konusu olmadığını belirtti.

Güler ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın bu konuda çalışma yürüttüğünü ve artışların bütçe dengesini gözeterek yapılacağını vurguladı.

Meclis'in yaz arası vermeden önce bu düzenlemelerin yasalaşması için 31 Temmuz'a kadar çalışacağını söyleyen Güler yapılacak artışların adaletli bir şekilde düzenlenmesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.