Eşe Dosta haber verdirecek hızlı Banka Kredisi

Eşe Dosta haber verdirecek hızlı Banka Kredisi
Kredilerin kredisi gün yüzüne çıktı ve neredeyse eşe dosta bile bilgi kaydırılabilecek kalitede bir Banka Kredisi var artık. İşte o bankanın sunduğu tarifsiz avantajlarla dolu kredi bilgisi işte detaylar.

Banka Kredisi denince akla gelen ilk banka işte odur. Banka acil nakit ihtiyacı olanlar için başlattığı yeni kredi kampanyası ile 70.000 TL'ye kadar hızlı kredi imkanı sunuyor ve banka müşterisine avantajda son nokta diyor.

Kredi notu düşük olanlar da dahil tüm başvuru sahipleri uygun faiz oranlarıyla bu krediden yararlanabilir ve ödemelerini hızlıca hesaplarına geçirebilirler.

Banka Kredisi konusunda başvurular banka şubelerinden veya TEB MOBİL uygulaması üzerinden hızlı bir şekilde yapılabilir ve aynı gün içinde sonuçlanabilir işlemler size özel yapılacak görünüyor.

SMS ile başvuru yaparak TC kimlik numarasını 4466'ya gönderenler de başvurularının sonucunu hızlıca öğrenebilirler başvuru sonrası kredi tam size özel olacaktır.

Banka Kredisi onaylanan müşteriler diledikleri şekilde kredi tutarını kullanabilirler ve ilk taksit ödemesini 3 ay erteleme seçeneğiyle esnek ödeme imkanına sahip olurlar.

Bu kampanya ile TEB müşterilerine hızlı ve güvenilir bir finansal çözüm sunarak borç arama derdini ortadan kaldırmayı hedefliyor böylelikle dar boğazda olan borcu olan kimse kalmayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.