Ev almak isteyen İşte Bankadan Fırsat Turnayı gözünden vurdunuz

Ev almak isteyen İşte Bankadan Fırsat Turnayı gözünden vurdunuz
Banka ev almak eve sahip olmak isteyenlere öyle bir fırsat sundu ki diğer bankalar neredeyse olaya Fransız kalmaya başladılar işte konuya ilişkin detaylar.

Banka kredi konusunda özellikle ev kredisi konusunda bambaşka bir boyutta adeta ilk kez oluyor dercesine bir kampanyadan söz etti ve vurguladı böylesi bir kampanya için şartlar tamamsa mutlaka herkesin evi olabilecek denildi işte detaylar.

Ziraat Bankası'nın ortak konut kredisi kampanyası ev sahibi olma hayalini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Yükselen konut fiyatları ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmanın zorlaştığı günümüzde bu kampanya ile en az iki en fazla beş kişinin bir araya gelerek kredi çekmesi mümkün hale geliyor.

Bu sayede bireysel olarak ödenmesi güç olan yüksek tutarlı taksitler ortak ödeme yöntemi ile daha yönetilebilir hale geliyor.

Örneğin 1.1 milyon TL tutarındaki 120 ay vadeli bir konut kredisinin bireysel aylık ödemesi 39.000 TL iken beş kişinin ortak ödemesi durumunda kişi başına düşen aylık taksit 7.800 liraya düşüyor.

Başvuruda bulunmak için düzenli gelir beyanı şart olup krediye konu olan gayrimenkul üzerine ipotek tesis ediliyor ve gerekirse ek teminat istenebiliyor.

Ziraat Bankası kredi kullanan müşterilerine hayat konut ve zorunlu deprem sigortası gibi ek ürünler de sunarak kredi onay sürecini hızlandırıyor ve geri ödeme sürecini güvence altına alıyor.

Yüzde 419 faiz oranı ile sunulan bu kampanya ev sahibi olmayı daha erişilebilir hale getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.