Faturasını böyle ödeyenin parası cebinde kalıyor İşte tarih belli oldu

Faturasını böyle ödeyenin parası cebinde kalıyor İşte tarih belli oldu
QNB Finansbank bambaşka bir hizmet deneyimi ile eskiden bu yana gündemde. Banka kendine katılan kullanıcılarıyla ve eski kullanıcılarıyla ek masraf almaksızın şu hizmet ödemelerinde diğer bankalardan farklı davranıyor işte detaylar.

QNB Finansbank 1-30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında QNB Finansbank vadesiz hesap veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla otomatik fatura ödeme talimatı veren müşteriler her talimat başına 500 TL toplamda 1500 TL Para Puan kazanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak için QNB Finansbank’ın Mobil Uygulaması üzerinden müşteri olup otomatik fatura ödeme talimatı vermek gerekiyor.

Kampanya yalnızca bir defa kullanılabilir ve ayrıntılı bilgi için QNB Finansbank’ın resmi internet sitesi veya şubeleri ziyaret edilebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.