Gün ortasında Bulutların ışıkları kısılıp açılmaya başladı. Hayat siyah beyaz oldu sonrasında...

Gün ortasında Bulutların ışıkları kısılıp açılmaya başladı. Hayat siyah beyaz oldu sonrasında...
 Yazar / Alanya Medya
Siz hiç gün ortasında bulutların ışıklarının kısılıp açıldığını rüyanızda gördünüz mü ve o esnada çekim yapan telefonların donmuş dalgalı şekilde göründüğünü işte detaylar.

Gün ortasını yaşadığımız bir anda günün en sıcak saatinde bulutlar tepemizde yer alıyorken bir anda bulutlara baktığımda bulutlar sanki telefon ışığını açıp kısarcasına bir anda ışıkları güpegündüz bir anda açılıp kapanmaya başladı.

Gündüzü yaşadığımız bir anda bulutların ışıklarının böyle olmasının ardından kayıtta olan cep telefonlarının görüntüleri donmuştu hareketsiz dalgalanırcasına siyah beyaz şekilde ekrandaki o donmuş görüntü dalgalanmaya başladı.

Sonrasında o bulutların ışıklarının kısılıp açılması sonrası insanlar etrafta koşuşmaya başladı değişik bir durum vardı ancak kimse nasıl olduğunu ne olduğunu anlamıyordu. Elbette dış bir güç bunu yapıyordu Allah yapıyordu bunu yani bulutun ışığını kısıp açmak başka kimin işi olabilirdi.

Bunlar yaşanırken bulut ışıkları kısılıp açıldığı esnada görüntü çekenler etraf sanki siyah beyaz bir hayata bürünmüş gibiydi her zamankinden değişik bir durum vardı kimse ne olduğunu anlamıyordu.

İşte hepsinin sonrasında rüyada yaşanan bu duruma anlam vermek çok güçtü böyle bu türde rüya göreniniz hiç oldu mu bilmem ama koca koca bulutların ışığının kısılıp açılması denizin dalgalarının bir anda durulması ve dahası çok ilginçti.

İnsanlar kıyamet mi... diyecekleri esnada rüya bitti ve o kadar gerçekti ki sanki hakikaten biri eline telefonu almış gündüzü simgeleyen güneşle beraber gök yüzünde duran bulutların ışığını kısıp açıyordu ve bunu Allah'tan başka kudretin yapamayacağı da aşikardı.

Ama henüz kıyamet kopmayacaktı bu sadece bir bildiri bir uyarı olabilirdi. Bu tarz rüya göreniniz hiç oldu mu bilinmez ama ilginçtir bulutların o denli ışığının bir anda tüm dünyada kısılması bambaşka bir güç bambaşka bir kudret gerektiriyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.