Hakkında konuşulacak öyle çok şey var ki

Hakkında konuşulacak öyle çok şey var ki
Filli Kavşak’tan Devlet Hastanesi’ne giden yoldaki çökme büyük araçların geçişi sırasında evleri sallıyor. Vatandaşlar Belediyenin yaptığı asfalt yamasının yetersiz olduğunu belirterek.. işte detaylar.

Filli Kavşaktan Devlet Hastanesi’ne giden yol üzerinde yaşanan çökme nedeniyle büyük araçların geçişi sırasında zeminin oynayıp evlerin sarsılmasına yol açması vatandaşları mağdur ediyor. Belediyenin yaptığı asfalt yamanın yetersiz olduğunu belirten vatandaşlar yamaların harita gibi düzensiz olduğunu ve daha etkili bir çözüm beklediklerini ifade ederek mevcut durumun beceriksizlik örneği olduğunu dile getiriyor ve sorunun kalıcı olarak çözülmesini talep ediyor.

Afyon'da Filli Kavşaktan Devlet Hastanesi’ne giden yolda meydana gelen çökme büyük araçların geçişi sırasında evlerin sallanmasına neden oluyor. Vatandaşlar Afyon Belediyesi tarafından yapılan asfalt yamanın yetersiz olduğunu ve yamaların kötü yapıldığını belirterek durumu eleştiriyor.

Her gün yüzlerce kez tekrarlanan bu sarsıntının deprem etkisi yarattığını dile getiren vatandaşlar belediyeden daha etkili ve kalıcı bir çözüm bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.