İndirim oranı yüzde 80 İlgi çok yoğun

İndirim oranı yüzde 80 İlgi çok yoğun
Yapılan yüzde seksenlik indirim izdihama yol açabilecekti indirim oranını duyan oraya koştu ve %80 e varan indirim insanlara pek bi cazip gelince nüfus yoğunluğu bir anda arttı işte detaylar.

Mağaza zincirleriyle alışveriş yapanlarını daima mutlu eden firma şimdide bir ilke imza atarak o süre zarfında seçili ürünlerini yüzde seksen oranında indirime tabi tutunca yoğun ilgiyi görmeye de başladı. Gratis yeni başlattığı dev kampanya ile büyük ilgi çekiyor. 28 Haziran tarihine kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında Gratisin özel markalarından fırça setleri makyaj çantaları temizlik ürünleri ve daha birçok ürün yüzde 80 indirimle satışa sunuluyor.

Bu indirim fırsatı müşterilere sevdikleri markaların ürünlerini çok daha uygun fiyatlarla alma imkanı tanıyor ve sosyal medyada büyük bir heyecan yaratıyor. 28 Haziran'a kadar geçerli olan bu kampanya kapsamında Gratisin özel markalarından birçok ürün yüzde 80'e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Fırça setleri makyaj çantaları temizlik ürünleri pamuklar çorap toka ve makyaj ürünleri gibi çeşitli ürünlerdeki bu büyük indirimler müşterilerin ihtiyaçlarına hitap etmeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.