İŞBANK yeni duyurdu Teşrif eden parayı alır

İŞBANK yeni duyurdu Teşrif eden parayı alır
Türkiye İş bankası son derece cazip ve müşterilerin ufkunu açacak bir duyuruda bulundu. Bankaya giden bankaya teşrif eden parayı alacak işte detaylar.

Türkiye İş Bankası emeklilere yönelik yeni promosyonlarını duyurdu. Bu promosyonlar emeklilerin bankacılık hizmetlerinden daha fazla faydalanmalarını sağlamayı amaçlıyor. SGK emeklileri İş Bankası'na ilk emekli maaşlarını taşıyan veya tercih edenler 28 Mart - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında 12.000 TL'ye kadar nakit promosyon ödemesi alabilirler.

Maximum Kart ve ek kartları için aidat ödemeden yararlanabilirler ve özel faiz oranları ile kredi imkanlarından faydalanabilirler. Bu avantajlar emekliler arasında büyük bir ilgi uyandırmış durumda.

İş Bankası emeklilere yönelik yeni promosyonlarını duyurduğunda bu haber uzun süredir beklenen bir gelişme olarak karşılandı.

Emeklilerin bankacılık hizmetlerinden daha fazla faydalanmalarını sağlamayı amaçlayan bu promosyonlar çeşitli hediyeler avantajlı faiz oranları ve kredi imkanları sunarak büyük bir heyecan yarattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.