İŞKUR-DHMI Bildirdi 90 kişilik yeni Memur Alımı yapacağız

İŞKUR-DHMI Bildirdi 90 kişilik yeni Memur Alımı yapacağız
Devletin en önde gelen işe alım merkezlerinden olan İŞKUR bir güzel işçi alımıyla daha gündemde ve işte DHMI işbirliği sayesinde tam 90 yeni memur alımı olacak işte detaylar.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) 2024 yılı için KPSS 2024/1 tercih kılavuzu aracılığıyla merkezi atama yoluyla 90 memur alımı yapacağını duyurdu.

Bu alımlar ön lisans ve lisans mezunlarına yönelik olup adayların ÖSYM tarafından belirtilen şartları nitelik kodlarını ve özel koşulları sağlaması gerekmektedir.

Kontenjanlar ön lisans ve lisans düzeyinde olup adayların ilgili KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

2022'de yapılan KPSS sınavlarından birine girmiş ve yeterli puanı almış olan adaylar kılavuzda belirtilen kadro ve pozisyonlara başvurabilirler.

Ortaöğretim mezunları için KPSSP94 ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanları kullanılacaktır.

Merkezi yerleştirme sonucu herhangi bir kadro veya pozisyona yerleşen adaylar aynı puanla tekrar başvuruda bulunamazlar.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için başvuru gününde mezun olunmuş olması gerekmekte ve tercihlerin kurallara uygun olarak yapılması zorunludur.

Başvurular 18 Temmuz 2024 tarihine kadar ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.