İŞKUR - İLETİŞİM BAŞKANLIĞI Çok Sayıda Memur Alımı Yapacak

İŞKUR - İLETİŞİM BAŞKANLIĞI Çok Sayıda Memur Alımı Yapacak
İŞKUR ve İLETİŞİM BAŞKANLIĞI liderliğinde çok sayıda memur alımları olacağı bildirildi alıma ilişkin sıcak yeni detaylar ise aşağıda verilmiştir.
İletişim Başkanlığı merkez teşkilatında Fransızca ve Bulgarca dillerinde mütercim-tercüman pozisyonlarında çalışacak toplam iki sözleşmeli personel alacağını duyurmuştur. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerine uyması en fazla bir pozisyona başvurması 18 yaşını doldurmuş ve 40 yaşını aşmamış olması gerekmektedir.
Fransızca mütercim-tercüman pozisyonu için KPSS P3 puan türünden en az 55 puan alınması Bulgarca mütercim-tercüman pozisyonu için ise en az B düzeyinde YDS veya dengi bir yabancı dil belgesine sahip olunması veya anadili Bulgarca olanların yazılı beyanda bulunmaları şarttır.
Başvurular 8-19 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Yazılı ve sözlü sınavları kazanan adaylar başvuru belgeleri ile birlikte belirtilen adrese şahsen başvuracaklardır.
Sınav tarihleri ve sonuçları İletişim Başkanlığı'nın resmi web sitesinde ilan edilecektir. Başvuru sahipleri başvuru sürecinde eksiksiz ve doğru bilgi vermekle yükümlüdür. Aksi halde başvuruları iptal edilecek ve yasal işlem başlatılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.