İŞKUR- Kültür Bakanlığı iş birliğiyle 1921 kişiye iş imkanı sağlanacak

İŞKUR- Kültür Bakanlığı iş birliğiyle 1921 kişiye iş imkanı sağlanacak
Kültür Bakanlığı denetiminde İŞKUR iş birliği sayesinde yeni 1921 kişi işe alımı gerçekleştirilecek. Genel özel şartlarla ilgili detaylar şöyle belirtilmiştir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı temizlik büro ve güvenlik görevlisi alımı için toplamda 1921 kişilik bir kadro açtı ve bu alımlar için yedek aday atamalarını duyurdu bu alımlara göre yeni personel tayinleri de gerçekleşmiş olacaktır.

Temmuz ayı itibarıyla yayımlanan duyuruda yedek aday kontenjanları detaylı bir şekilde belirtildi; bu kapsamda 165 temizlik görevlisi 127 büro personeli ve 1629 güvenlik görevlisi aşçı ve temizlik personeli için yedek adaylar belirlendi. Yedek adayların atamaları resmi internet sitesinde yayımlandı ve adayların belirtilen belgeleri son başvuru tarihine kadar teslim etmeleri gerektiği vurgulandı.

Nüfus cüzdanı fotokopisi adli sicil kaydı sağlık raporu diploma veya mezuniyet belgesi ve ikametgah belgesi gibi belgeler eksiksiz bir şekilde teslim edilmezse atamaların geçersiz sayılacağı bildirildi. Asil listedeki adayların görevlerine başlamaması veya belge teslim sürecinde eksiklik olması durumunda yedek adaylar göreve çağrılacak ve görev yerleri ikamet ettikleri bölgelere en yakın lokasyonlar göz önünde bulundurularak belirlenecek. Yedek adayların belgelerini teslim etmeleri için son tarih ise Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.