İŞKUR-OGM liderliğiyle Yeni İş Başı Personelleri Alınacak

İŞKUR-OGM liderliğiyle Yeni İş Başı Personelleri Alınacak
OGM ve İŞKUR işbirliğiyle birlikte yeni iş başı çalışacak yeni personeller alınacaktır bu işe alıma ilişkin detaylar ise aşağıdaki gibidir işte ayrıntılar.

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 2024 yılı için KPSS şartı aranmaksızın 9 sözleşmeli pilot alımı yapacak.

Resmi Gazete de yayımlanan duyuruya göre adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel ve özel şartları sağlaması gerekiyor.

Başvurular 29 Temmuz - 9 Ağustos 2024 tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla Orman Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı'na yapılabilecek.

Özel şartlar arasında CPL(A)/ATPL(A) pilot lisansına sahip olma en az 1000 saat uçuş tecrübesi geçerli 1. sınıf sağlık sertifikası ve en az ICAO Level 4 seviyesinde İngilizce bilgisi yer alıyor.

Başvuru için gerekli belgeler arasında başvuru formu pilot lisans belgesi diploma adli sicil beyanı eğitim sertifikaları yabancı dil belgeleri sağlık sertifikası ve uçuş kayıt defteri fotokopileri bulunmakta.

Başvurusu kabul edilen adaylar sözlü sınava tabi tutulacak ve sınavda 100 üzerinden en az 70 puan alanlar başarılı sayılacak.

Sınav sonuçları OGM internet sitesinde ilan edilecek ve itirazlar sonuçların ilanından itibaren 7 gün içinde dilekçe ile yapılabilecek. İtirazlar 5 gün içinde incelenip adaya yazılı olarak bildirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.