İŞKUR tamam Tam 238 personel yeni alınacak Şartlar...

İŞKUR tamam Tam 238 personel yeni alınacak Şartlar...
Kurum işyerlerinde çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi olarak 238 daimi işçi alımı yapacak. Başvurular 26 Haziran tarihinde başlayacaktır adayların genel ve özel şartları sağlaması gerekmektedir işte detaylar.

EÜAŞ 4857 sayılı İş Kanunu'na tabi olarak taşra işyerlerinde çalıştırılmak üzere 238 daimi işçi alacak. Başvurular 26 Haziran'da başlayacak ve adayların belirli genel ve özel şartları sağlaması gerekecek. Alınacak işçiler elektrik elektronik makine ve kimya teknisyenliği alanlarında belirlenmiş bölümlerden mezun olmalıdır.

Türkiye Elektrik Üretim Anonim Şirketi başvurular Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapılacak ve noter huzurunda çekilecek kura ile açık iş sayısının dört katı aday sözlü mülakata çağrılacak. Kura çekimi ve sözlü sınav bilgileri EÜAŞ resmi web sitesinde duyurulacak. İşçiler elektrik elektronik makine ve kimya teknisyenliği alanlarında belirlenmiş okullardan mezun olmalıdır.

Adaylar başvurularını Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığıyla yapabilecek ve ilan edilen şartları taşıyan adaylar arasından noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenerek sözlü mülakat sınavına çağrılacaklardır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.