İŞKUR-Üniversite tam 110 yeni personel alımı yapacak

İŞKUR-Üniversite tam 110 yeni personel alımı yapacak
Üniversite ve İŞKUR iş birliğiyle birlikte tam olarak 110 kişiye yeni iş sahibi olma fırsatı verilecek işte detaylar.

Üniversite çeşitli pozisyonlarda 110 sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Alımlar 28 Haziran 2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesi (B) fıkrasına göre yapılacak.

Adaylar 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre değerlendirilecek ve yazılı/sözlü sınav yapılmaksızın alım yapılacak.

Hemşire sağlık teknikeri fizyoterapist diyetisyen psikolog mühendis büro personeli çözümleyici programcı teknisyen koruma ve güvenlik destek personeli odyolog ve kütüphaneci pozisyonlarında alım yapılacak.

Başvurular 14 Temmuz 2024 tarihinde başlayıp 29 Temmuz 2024 tarihinde sona erecek.

Başvuru için gerekli belgeler arasında başvuru dilekçesi mezun belgesi nüfus cüzdanı fotokopisi KPSS sonuç belgesi ve deneyim belgesi bulunuyor.

Başvurular sırasında eksik veya yanlış bilgi veren adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve her aday sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.