İstanbul’da Taksici Otelci Dolandırıcılık İşbirliği Rezaleti

İstanbul’da Taksici Otelci Dolandırıcılık İşbirliği Rezaleti
Dünya şehri İstanbul da bu da oldu ve taksici otelci işbirliği ile rezaleti insanlığa yaşattılar işte detaylar.

Turistlerin dünyaca ünlü gördüğü ve severek gezindiği İstanbul da bir ilk daha yaşandı ve de otelci ile taksici işbirliği sayesinde rezalete imza atılarak turist dolandırıcılığı iddiası ortalığa fena düştü.

Turistin severek gezdiği İstanbul da ağızlar açık kaldı ve bu olayla beraber turistin güveni bir nebze daha azalmış oldu taksici otelci iş birliği ne yazık turizme bir balta daha vurmuş oldu işte detaylar.

İstanbul’un turistik bölgelerinden Sultanahmet’te otel çalışanları ve taksicilerin turistlere yönelik dolandırıcılık tuzağı diğer taksiciler tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İddiaya göre bazı taksiciler Telegram gruplarında otel çalışanlarıyla iletişime geçerek turistleri taksimetre fiyatının iki katına taşıma konusunda anlaşıyor.

Bu düzenekte otel çalışanları komisyon karşılığı turistleri yüksek ücret talep eden taksicilere yönlendiriyor. Olay diğer taksicilerin tepkisine yol açtı ve bir taksicinin otel çalışanıyla el sıkıştığı ve turistten ne kadar ücret alacağı konusunda bilgilendirildiği anlar kaydedildi.

Görüntüleri çeken taksiciler meslektaşlarının bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine karşı çıkarken özellikle yoğun turist çeken Sultanahmet bölgesinde bu tür dolandırıcılık girişimlerinin yaygın olduğu bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.