İşte 1 Ton Ağırlıkta ve 200 Milyara satılan o Dana

İşte 1 Ton Ağırlıkta ve 200 Milyara satılan o Dana
Özenle bakılmış satıcısının tam da bu günlerde yüzünü fazlasıyla güldürecek o işte o boğa yani o güzel dana görücüye çıkar çıkmaz alıcısını buldu ve merakla beklenen satışta dana 1 ton ağırlığı sayesinde 200 Bin liralık satış bedeli gördü işte detaylar.

Kurban Bayramı'nın Arife gününde kurban pazarlarında yoğunluklar son hızla sürüyor. Isparta hayvan pazarındaki en büyük dana olan o son derece bakımlı güzel dana 200 bin TL'ye satıldı. Isparta'nın Davraz Mahallesindeki Hayvan Pazarında Kurban Bayramı öncesinde yoğunluk yaşanırken 1 ton ağırlığındaki "P....." isimli dana 200 bin TL'ye satıldı.

Hayvan sahibi M. Ulusoy danayı piyasanın altında bir fiyatla sattığını belirtti ve normalde 230-240 bin TL civarında bir fiyat beklediğini ifade etti. Genel olarak büyükbaş hayvanların 50 ile 200 bin TL arasında alıcı bulduğu pazarda satışların geçen yıla göre düşük olduğu gözlemlendi.

H..... Kaçal isimli bir başka satıcı ise pazarın yoğun olmasına rağmen alıcı bulamadığını dile getirdi. Kurban Bayramı kurbanlık satışları yapanlarsa bayrama sayılı gün kalmasına 1 gün gibi kısa bir süre kalmasına rağmen devam ettiğini dile getirmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.