İşte en verimli Kurban Eti Saklama yöntemleri

İşte en verimli Kurban Eti Saklama yöntemleri
Kurban eti saklama konusunda diyetisyenler kadınlara verdikleri seminerde kurban etinin tüketilmeden önce 24 saat bekletilmesi gerektiği konusunda uyardı. Etin pişirme ve saklanma koşulları hakkında önemli bilgiler sunuldu işte ayrıntılar.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir seminerde kurban etinin tüketilmeden önce en az 24 saat dinlendirilmesi gerektiği vurgulandı. Özellikle bu konuda uzman görüşlere de yer verildi. Diyetisyenler ise etin doğru saklanması ve pişirilmesi hakkında önemli bilgiler sundu.

Kurban etinin küçük parçalara ayrılarak buzdolabında saklanması ve çözülmesinin buzdolabında yapılması gerektiği belirtildi. Etin sebzelerle tüketilmesi önerilirken sindirim problemlerinden kaçınmak için öğle yemeğinde tüketilmesi gerektiği vurgulandı.

Pişirme yöntemleri arasında yüksek ısıdan kaçınılması ve eti kendi suyunda pişirmenin önemine değinildi. Sağlık sorunlarına yol açmamak için kolesterol ve kalp hastalarının et tüketiminden kaçınması gerektiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.