İşte il il değişkenlik gösteren kırmızı et fiyatları

İşte il il değişkenlik gösteren kırmızı et fiyatları
03.06.2024 et fiyatlarında bir iniş bir çıkış yaşanınca vatandaş da haklı olarak et fiyatlarını sorgulamaya kaç liradan satışı yapıldığını merak etmeye başladı. İşte konunun ayrıntıları.

Son günlerde yaşanan et fiyatı artış mı azalışta mı soru merak konusu oldu. İşte size merak edilen o fiyatların il il fiyat değişimleri ve fiyatları. Vatandaşlar et fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle fiyatları sorgulamaya başladı.

Bölge bölge genelde değişen et fiyatlarında ise son durum şu şekilde seyretti. Ege Bölgesi'nde dana eti 330 TL kuzu eti 397 TL iken Akdeniz'de dana eti 332 TL kuzu eti 371 TL Marmara'da dana eti 332 TL kuzu eti 398 TL İç Anadolu'da dana eti 320 TL kuzu eti 381 TL oldu.

Herkesin sevdiği et işe il il şu fiyatlarla satılmaya devam ediyor. Doğu Anadolu'da dana eti 335 TL kuzu eti 365 TL Güneydoğu Anadolu'da dana eti 318 TL kuzu eti 355 TL Karadeniz'de ise dana ve kuzu eti 333 TL ve 390 TL'dir.

Kırmızı et fiyatları merak konusu olunca vatandaş da hangi il de kaç lira merak etmeye başladı işte cevaplar. Ortalama fiyatlar dana eti için 328 TL kuzu eti için 379 TL'dir. Geçen aya göre et fiyatlarında %6.90 düşüş olmuşken geçen yıla göre %41 artış yaşanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.