JGK tam 200 yeni personel için bildiride bulundu

JGK tam 200 yeni personel için bildiride bulundu
Jandarma Genel Komutanlığı bildiri ile tam 200 kişiyi yeni işe alacağını bildirmiştir işte detaylar.

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 erkek öğrenci alımı için başvuru sürecini başlattı. Başvurular 5-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında JSGA Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılabilecek.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak evli veya çocuk sahibi olmamak 01 Ocak 2024 itibarıyla 21 yaşını bitirmemiş olmak olumlu güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasına sahip olmak silah taşımaya engel bir durumu olmamak sağlık şartlarını taşımak belirli suçları işlememiş olmak gerekir.

Alkol veya uyuşturucu tedavisi görmemiş olmak yer alıyor. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'ne 200 erkek öğrenci alımı için başvuruları başlattı. Başvurular 5-25 Temmuz 2024 tarihleri arasında e-Devlet şifresi ile JSGA Personel Temin Sistemi (PTS) üzerinden yapılabilecek.

Başvuru koşulları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak evli veya çocuklu olmamak 01 Ocak 2024 itibarıyla 21 yaşını doldurmamış olmak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu olması silah taşımaya hukuki engeli olmamak belli başlı şartları arasındadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.