Kanyon kanyon olalı Böylesini görmedi

Kanyon kanyon olalı Böylesini görmedi
Saklıkent Kanyonu Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yer alıyor ve Kurban Bayramı tatilinde 45 binden fazla ziyaretçi ağırladı işte detaylar.

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent Kanyonu Kurban Bayramı tatilinde yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı ve 45 bini aşkın turist ağırladı. Seydikemer Belediye Başkanı Bayram Önder Akdenizli kanyonun bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri olduğunu belirterek kanyonu 45 bin 535 yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini söyledi.

Akdenizli Saklıkent Kanyonu'nun doğal güzellikleri ve etkileyici manzarasıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük ilgi gördüğünü bayram süresince yoğun bir çalışma temposunda ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlayarak misafirperverliklerini gösterdiklerini ifade etti.

Saklıkent'in turizm potansiyeline katkı sağlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdenizli kanyonun Kayadibi Mahallesinde belediye tarafından işletildiğini belirtti.

Yaklaşık 200 metrelik köprüyle kanyona ulaşan ziyaretçiler 5 derecelik akarsuyun serin atmosferinde yaz sıcağından etkilenmeden akıntılı suyu halat yardımıyla geçerek dik yamaçlardan oluşan doğal parkuru aşmanın heyecanını yaşıyor.

Kanyon yoğun yaz günlerinde günlük 6 bin kişiye kadar ziyaretçi ağırlayarak tatilcilerin uğrak noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.