Kimliği kapan soluğu Nüfus Müdürlüklerinde Aldı

Kimliği kapan soluğu Nüfus Müdürlüklerinde Aldı
Bugün ilginç bir gelişme yaşandı ve haberi duyan nüfus cüzdanını kaptı ve soluğu direkt olarak kafa kağıdı müdürlüklerinde aldı işte konuya ilişkin oluşan detaylar.

Gündemin önemli konuları arasında yerleşen ehliyet ve kimlik kartı birleştirilmesi bilmecesi konusunda haberler art arda gelince vatandaş da ne oluyor nedir bu durumun aslı demeden soluğu ilçe il nüfus müdürlüklerinde almaya başlamıştır işte detaylar.

Nüfus Müdürlüklerinde kimlik kartı ve ehliyet birleştirme süreci tamamen ücretsiz hale geldi ve büyük ilgi uyandırdı. Artık vatandaşlar kimlik kartı ve ehliyetlerini tek bir kartta birleştirerek cüzdanlarındaki kart sayısını azaltabilir ve günlük yaşamlarını kolaylaştırabilirler.

Bu hizmetten yararlanmak için öncelikle Nüfus Müdürlüğü'nden randevu alınması gerekiyor. Randevu günü geldiğinde gerekli belgelerle birlikte başvuru yapılarak biyometrik veriler alınacak ve işlemler tamamlanacaktır.

Yeni birleştirilmiş kimlik kartı hem kimlik bilgilerini hem de sürücü belgesini içerecek ve birkaç gün içinde adrese posta yoluyla teslim edilecektir. Bu pratik ve ücretsiz hizmet vatandaşlar arasında büyük memnuniyet yaratırken kamusal hizmetlerin verimliliğini artırmayı hedeflemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.