Kızılay yeni 2024 işçisi alımı yapacağımı açıkladı

Kızılay yeni 2024 işçisi alımı yapacağımı açıkladı
2024 yılı Kızılay personel alımı yapılacağı duyuruldu ve yeni personel için alım şartları ve dahası işte detaylar.

Kızılay en az ilköğretim mezunu olan temizlik görevlileri alımı için bir duyuru yayımladı. Başvuru yapacak adayların dikkatle incelemesi gereken şartlar arasında en az 2 yıl deneyim kimyasal kullanımı bilgisi olmalı.

Ekip çalışmasına yatkınlık güçlü iletişim becerileri İstanbul Anadolu yakasında ikamet etme veya edebilme ve erkek adaylar için askerlikle ilişiğin olmaması yer alıyor.

Görev tanımı sakinlerin odalarının ve ortak alanların temizlik ve düzenini sağlamak lavabo ve tuvaletleri belirli periyotlarda temizlemek bahçeyi ve camları düzenli olarak temizlemek.

Eksilen temizlik malzemelerini yöneticisine bildirmek gibi sorumlulukları içeriyor. Başvurular Kızılay Kariyer sayfası üzerinden yapılabiliyor ve başvuru yapmak için kariyer sayfasında hesap oluşturulması gerekiyor.

Kariyer Bankası mobil uygulaması ise kamu ve özel sektördeki personel alımlarını anlık takip etmek için kullanılabiliyor.

Kızılay Alım Şartları

En az ilköğretim mezunu,

Alanında en az 2 yıl deneyime sahip,

Alternatif yüzeylerde kullanılabilecek kimyasallar hakkında bilgi sahibi,

Ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, iletişim becerileri güçlü,

İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden veya edebilecek,

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan.

Başvuru

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.