Konuta Yatırım Yapmak İsteyenler Bu Habere Dikkat

Konuta Yatırım Yapmak İsteyenler Bu Habere Dikkat
Yatırım konusunda konutu düşünenler işte bu haber tam size göre işte haberin detayları şu şekilde oluşuyor.

Türkiye'de konut fiyatları yüksek seyretse de özellikle büyük şehirlerde satışlar ve fiyat artış hızının yavaşlamasıyla yatırımcılar doğru konutu aramaya başladı.

Gayrimenkul uzmanları Anadolu'da kampüs ve hastanelere yakın 15 milyon TL’ye alınabilecek kira getirisi 10-15 bin TL olan 1+1 daireleri yatırım için cazip buluyor. Türkiye genelinde mayıs ayında ortalama konut metrekare fiyatı 33 bin 360 TL olurken yıllık fiyat artışı yüzde 45 olarak kaydedildi. Konut sektörünün canlanması için faiz oranlarının düşmesi ve alım gücünün artması gerektiğini belirten uzmanlar yatırımcıların fiyat lokasyon ve kira getirisine dikkat etmelerini tavsiye ediyor.

Dr. Ahmet B. bu dairelerin kira çarpanı açısından cazip olduğunu ve yatırım fırsatı sunduğunu vurguluyor. Gayrimenkul uzmanları Anadolu'da kampüs ve hastanelere yakın 15 milyon TL’ye alınabilecek ve kira getirisi 10-15 bin TL olan 1+1 daireleri yatırım için cazip buluyor. Mayıs ayında Türkiye genelinde ortalama konut metrekare fiyatı 33 bin 360 TL olup yıllık fiyat artışı yüzde 45 olarak kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.