KPSS Şartsız Güvenlik Alımı 2024 Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları

KPSS Şartsız Güvenlik Alımı 2024 Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları
KPSS şartsız güvenlik alımı 2024 başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları nelerdir? Askerliğini yapmamış erkek adaylar başvuruda bulunabilirler mi? Başvuruda bulunabilmek için gerekli sertifikalar nelerdir? Kaç kişi işe alınacak?

KPSS şartsız güvenlik alımı 2024 yılında bugünlerde, iş arayan pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İŞKUR tarafından gerçekleştirilen bu kapsamlı işe alım süreci ile hem Türkiye'nin güvenlik altyapısı güçlenmiş olacak hem de iş arayanların kamuda bir işe yerleştirilmelerinin önü açılacak.

KPSS Şartsız Güvenlik Alımı 2024 Başvuru Şartları

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, KPSS şartsız güvenlik alımı başvuru şartları genel itibari ile 2024 yılı için şu şekilde belirlendi:

• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

• İŞKUR'a kayıtlı olmak

• Sağlık durumu itibari ile güvenlik görevlisi olarak çalışmasına engel herhangi bir problemi bulunmamak

• Erkek adaylar için askerlik çağına gelmemiş olmak; eğer gelinmiş ise askerliğin yapılmış ya da tecil ettirilmiş olması

• Sürekli çalışabilecek durumda olmak

• Özel güvenlik görevlisi tarafından yapılması gereken tüm işleri yapabilecek durumda olmak

• Silahlı ya da silahsız, kadro için gereken özel güvenlik sertifikasına sahip olmak

KPSS Şartsız Güvenlik Alımı 2024 Başvurusu Nasıl Yapılır?

KPSS şartsız güvenlik alımı başvurusunu 2024 yılı için yapmak isteyen adayların İŞKUR resmi internet sitesini kullanmaları ve iş arayan kısmından, kendileri için uygun ilana başvuruda bulunmaları gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.