Kredi çekecek kişilere MÜJDE

Kredi çekecek kişilere MÜJDE
Son üç ayın en düşük seviyesine gerileyen gecelik faiz oranı (%4702) ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi 136 bin TL'ye düşerken bankalar arasında geri ödeme tutarları farklılık gösteriyor işte detaylar.

Gecelik faiz oranı son 3 ayın en düşük seviyesi olan %47'ye gerileyerek ihtiyaç kredisi faiz oranlarını düşürdü. 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi 136 bin TL'ye düşerken bankalar arasında geri ödeme tutarları farklılık gösteriyor. Son dönemde ihtiyaç kredisi faiz oranları düşüş gösterdi. 5 Haziran’da yüzde 5283 olan gecelik faiz oranı 24 Haziran'da yüzde 47'ye geriledi.

Buna paralel olarak 100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi 136 bin TL olarak belirlendi. TEB Akbank Yapı Kredi Türkiye İş Bankası QNB Finansbank Enpara.com Deniz Bank ING Garanti BBVA ve Aktif Bank'ın faiz oranları ve aylık taksit miktarları karşılaştırılarak tüketicilere bilgi veriliyor.

En düşük faiz oranı %385 ile TEB' de en yüksek ise %59 ile Aktif Bank'ta bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.