Kredi çekecekler Yeni müjdeniz var

Kredi çekecekler Yeni müjdeniz var
Yeni müjdeniz var kredi çekecek kişiler. Banka yeni kredi çekecek kişiler için yeni müşterilerin memnun kalacağı güzel bir müjdeden bahsetmektedir banka şu şekilde kredi çekme işlemindeki güzelliği ifade ediyor işte detaylar.

Kredi çekeceklere müjde 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak olan Bireysel Emeklilik Sisteminde (BES) kısmi ödeme dönemi vatandaşların biriken tasarruflarının yüzde 50'sine kadarını evlilik konut alımı eğitim veya doğal afet durumlarında çekebilme imkanı sağlayacak. Yeni düzenlemeyle devlet katkısı yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkarılacak ve 45 yaş üzerindekiler otomatik katılıma dahil olabilecek.

Sözleşmelerin en az 5 yıl süreyle devam etmesi şartıyla konut alımı veya evlilik durumunda da kısmi ödeme yapılabilmesine olanak tanınacak.

BES kısmi ödeme dönemi vatandaşlara BES hesaplarında biriken paranın yüzde 50'sine kadarını evlilik konut alımı eğitim veya doğal afet durumlarında çekebilme imkanı sağlayacak.

Yeni düzenleme ile devlet katkısı yüzde 25'ten yüzde 30'a yükseltilecek ve 45 yaş üzerindekiler otomatik olarak sisteme dahil olabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.