Kredi notun düşükse bile 50 bin kredi Kaçmaz bu fırsat

Kredi notun düşükse bile 50 bin kredi Kaçmaz bu fırsat
Banka muhteşem bir müşteri düşünürlülüğüne daha imza attı ve kredi konusunda düşük nota sahip olanlara rağmen bu kredi bilgisini sundu işte detaylar.

İş Bankasının yeni kampanyası düşük kredi notuna sahip olanlara yönelik 50 bin TL'lik ihtiyaç kredisini sunuyor. TC kimlik numarasıyla yapılan başvuruları kolaylaştıran kampanya çeşitli finansal ihtiyaçları karşılamak için cazip faiz oranları ve esnek geri ödeme seçenekleri sağlıyor.

Eğitim giderlerinden ev iyileştirmelere kadar geniş bir kullanım alanı sunan bu kredi hızlı başvuru süreciyle ve anında onaylanarak hesaba yatırılmasıyla dikkat çekiyor.

50 bin TL kredi kampanyasıyla düşük kredi notuna sahip olanlara büyük bir fırsat sunuyor. Kampanya sadece TC kimlik numarasıyla yapılan kolay başvuruları ve hızlı onay süreciyle dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.